Netherlands  Netherlands

Samed Cabana Resort

Samed Cabana Resort

Samed Cabana Resort ligt direct aan het strand, Vong Duern of Ao Wong Duen, in het noordelijke deel van Vongduern Bay. Door goede ligging kamers zijn over-gereserveerd van tijd tot tijd. Als u een kamer boekt, doe het minstens 2 maanden van tevoren. Samed Cabana heeft 16 aan het strand kamers, 14 zeezicht kamers, 6 superior kamers en 2 familie suites.


Het restaurant bevindt zich ook aan het strand, genieten van een oneindig mooi uitzicht op zee terwijl je eetkamer. Sun-bad bedden zijn uitsluitend beschikbaar voor alle gasten.


Hoe te boeken, kiest u gewoon de datum, maand en jaar van de check-in en klik op 'Bekijk de tarieven' te klikken. Je kan veranderen 'Verandering Boeken Details' elk gewenst moment. Daarna klikt u op 'Next Step'. Het zal je leiden naar de betaling sectie. In het geval dat de ruimte niet beschikbaar is, is er geen uitkering in mindering gebracht op uw creditcard.

English Australia Finland Sweden Denmark Netherlands Portugal Spain France Italy Germany Russia China Japan Thai Switzerland